Automatische schuifdeuren

Door het toepassen van een luchtgordijn kan een deur van een winkel veelal openblijven. Een open deur nodigt mensen meer uit dan een deur die men met de hand moet openen. In combinatie met een automatische schuifdeur is dit helemaal top.

Een automatische schuifdeur geeft een uitnodigende indruk van uw gebouw. Deze deuren zijn zeer gebruiksvriendelijk wat ten goede komt bij de stemming van de gebruiker. De automatische schuifdeuren worden veel toegepast bij winkels, kantoren, zorg- & overheidsgebouwen etc. Bij vrijwel iedere doorgang is een automatische schuifdeur toe te passen.

Wanneer men een automatische deur heeft of er een aanschaft, kunnen we het luchtgordijn hierop aansluiten. Het luchtgordijn weet hierdoor wanneer de deur gesloten is en zal op een lage stand werken. Als de deur open gaat zal het luchtgordijn op een hogere stand gaan werken. Door deze functie wordt er energie bespaard, maar blijft het comfort voor de bezoeker optimaal.

Voor iedere situatie

We kunnen vrijwel altijd een automatische schuifdeur monteren. Door de vele opties en accessoires is de deur altijd op de wens van de klant af te stemmen.

Wist u dat we uw bestaande loopdeur ook automatisch kunnen maken? We monteren hier dan eenvoudig een draaideurautomaat op. Hierdoor kunnen we de toegang van uw winkel / gebouw altijd automatisch maken.

Kijk voor meer informatie over automatische schuifdeuren op www.entranceschuifdeuren.nl en voor deurautomaten op www.entrancedeurautomaten.nl.

Entrance levert de snelste schuifdeuren van de markt! Een automatische schuifdeur gaat 25 – 30 jaar mee!

Twijfel niet om contact op te nemen als u vragen heeft. We staan u graag te woord!