Over ons

Entrance Air is vrij nieuw op de markt van de luchtgordijnen. Al meer dan 25 jaar zijn we werkzaam op het gebied van automatische deuren. En daar zijn we goed in. Zo af en toe kregen we de vraag om een luchtgordijn te monteren. In het begin besteedden we dit uit, maar we vonden het aanbod op de markt niet voldoende. Daarop besloten we samen met een partner de luchtgordijnen zelf te installeren wanneer een klant hier interesse in had. Door goed werk af te leveren en veel tevreden klanten, is Entrance Air ontstaan. We hebben specialisten die zich alleen bezig houden met de luchtgordijnen. Zo kunnen we ook onderhoud uitvoeren aan andere merken luchtgordijnen en vrijwel alle storingen oplossen.

Onze kernwaarden

Bij ons staat de klant centraal. Wij leveren uitsluitend alleen maar kwalitatieve producten voor een eerlijke prijs. Wij willen op een eerlijke manier veel luchtgordijnen verkopen en monteren.

Service staat hoog in het vaandel. Wij zijn altijd telefonisch bereikbaar voor vragen en storingen voor ieder merk luchtgordijn.

Tevens hechten wij hoge waarden aan duurzaamheid. We willen graag dat de luchtgordijnen lang mee gaan, maar ook zo efficiënt mogelijk werken voor de klant. Zo adviseren we graag over een juiste werking van het luchtgordijn met de juiste accessoires.

Al meer dan 25 jaar

Entrance komt voort uit een eenmansbedrijf genaamd ‘Projectbeveiliging Nederland’. Hierbij hield het zich voornamelijk bezig met toegangsveiligheid. Vanuit hier is dit gegroeid naar een bedrijf werkzaam op het gebied van toegangsoplossingen. Door een samenwerkingsverband met, en exclusief importeurschap van, het Spaanse merk Manusa is het zich gaan richten op toegangsautomatisering. Inmiddels is het een besloten vennootschap en heeft het een groep als overkoepelende organisatie. Onder deze groep hangen divisies die nauw samenwerken met elkaar. Daarom werkt ons luchtgordijn altijd optimaal met een automatische deur. De tak luchtgordijnen is samen met een ervaren partner sinds 2020 opgezet.