Waarom is onderhoud belangrijk aan een luchtgordijn?

Zoals bij elke installatie is het erg belangrijk om jaarlijks onderhoud uit te laten voeren aan uw luchtgordijn. Door jaarlijks onderhoud uit te voeren wordt de levensduur van uw installatie verlengd en bent u verzekerd van een optimale werking. Bij een luchtgordijn is het zeker belangrijk om onderhoud uit te voeren, gezien er bacteriën kunnen ophopen in de luchtkanalen.

Een goed onderhouden luchtgordijn is beter voor uw klant, personeel en gaat vele malen langer mee!

Wat houdt onderhoud aan uw luchtgordijn in?

Bij het onderhoud wordt ieder onderdeel van het luchtgordijn nagekeken op status en werking. De bevestiging en constructie wordt nagekeken, alle elektronische componenten worden nagekeken en getest én alles wordt grondig schoongemaakt.

Het is erg vervelend als uw luchtgordijn storing geeft wanneer het erg koud is buiten. Ook zijn opgehoopte bacteriën in uw luchtkanalen zeer onwenselijk. De meeste storingen kunnen voorkomen worden door het uitvoeren van jaarlijks onderhoud.

Een servicecontract van Entrance Air ontzorgt u!

  • Zekerheid, veiligheid en gemak van een optimaal werkend luchtgordijn
  • Gereduceerde tarieven op voorrijkosten en arbeidsloon
  • Optimale staat van uw installatie
  • De levensduur van de installatie wordt met 30% verlengd
  • Onbeperkt gebruik van onze telefonische servicehelpdesk
  • Onze servicehelpdesk staat 24/7 voor u klaar
  • Gegarandeerde kwaliteit van producten en diensten

Heeft u een luchtgordijn? Dan raden wij het aan om hier jaarlijks onderhoud aan uit te laten voeren.

Door het jaarlijks laten uitvoeren van onderhoud aan uw luchtgordijn verlengt u de levensduur met wel 30%! Bij onderhoud wordt uw hele deur nagelopen op de werking en slijtage.

Wij kunnen u adviseren in aan passend servicecontract. Buiten alle voordelen om, geniet u bij het afsluiten van een servicecontract van een lager uurloon en lagere voorrijkosten.

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend servicecontract voor ieder merk luchtgordijn.

Heeft u een servicecontract bij een ander bedrijf en heeft u daar uw twijfels bij? Wij kunnen dit vrijblijvend nakijken en hier een second opinion op geven. Bel ons op 0342 – 41 21 79 of stuur een mailtje naar info@entranceair.nl en we helpen u graag!